Presentasjonsteknikk fra hjemmekontoret

 

Å stå foran et publikum og holde presentasjoner er ikke noe nytt, men situasjonen vi er i nå er ny.  Nå holder vi presentasjonene, innleggene eller foredragene fra hjemmekontoret. Jeg er sikker på at du har sett mye forskjellig når folk holder presentasjonene sine i videomøtene. Spørsmålet er om du kan tenke deg å fremstå bedre enn det?

Det ville jo vært flott om publikum virkelig kunne få oppleve deg på ditt beste, hvor du fremstår med trygghet og overbevisning? Hvor du snakker og presenterer billedlig, pedagogisk og med gjennomslag, slik at tilhørerne dine forstår, husker og reagerer slik du ønsker? Det vil du lære her!

Dette kurset i presentasjonsteknikk fra hjemmekontoret handler om å kunne lage og gjennomføre profesjonelle presentasjoner i videomøter, det som kalles virtuell presentasjonsteknikk. Målsetningen med kurset er å gi deg nødvendig kunnskap i hvordan du best mulig kan utvikle, forberede og gjennomføre strålende presentasjoner og innlegg i videomøter og webinarer.

Du vil lære både teori og praksis, og i tillegg få massevis av ideer og inspirasjon som du kan bruke når du selv skal holde dine innlegg og presentasjoner. Alt innhold er basert på anerkjent forskning og litteratur, og erfaringer fra de beste.   

Gjennomføringen av kurset er en kombinasjon av webinarer og 1:1 coaching. Dette er et praktisk kurs hvor du i tillegg til kunnskap fra webinarene, lager en egen handlingsplan som danner grunnlag for vår coachingsamtale. Denne samtalen tar vi i sammenheng med webinarene.

Praktisk, effektivt og veldig bra.

Dette virker!

Meld deg på her!

Tilbud til deg

Kr 5.250,-

Tilgang til kurset i 1 år

(Verdi kr. 10.500,-) 

6 videoer på norsk som lærer deg Virtuell presentasjonsteknikk i praksis, samt en individuell coaching - og undervisningssamtale. 

Kurset er tilgjengelig for deg umiddelbart, og et helt år fremover

Meld deg på her

Les mer om hva kurset "Virtuell presentasjonsteknikk" inneholder

Kommunikasjon og Virtuelle møter

Møtene vi har på jobben i dag, foregår jo mye via video. I denne leksjonen lærer du både kommunikasjonsteori og hvordan du best mulig kan gjennomføre og lede gode videomøter. Her lærer du hvordan du personlig kan fremstå på en profesjonell måte, et godt grunnlag for suksess!

I denne leksjonen lærer du alt du trenger for å kunne forberede presentasjonen din på en god måte, både med hensyn til struktur og innhold. Først og fremst handler det om hva du ønsker å oppnå og hva slags etterlatt inntrykk du ønsker å skape. Deretter om hvordan du best mulig kan tilpasse budskapet til publikum, og hvor mye tid du har til rådighet. Du lærer også hvordan du lager disposisjoner og skriver gode manus. Vi ser også nærmere på hvordan du får lysbilder og foiler til å se bra ut. Gode forberedelser er grunnlaget for suksess!

Denne leksjonen handler om deg når du er "live" på scenen! Catch them, keep them & convince them! Publikum skal virkelig oppleve deg på ditt beste, hvor du fremstår med trygghet og overbevisning. Du vil snakke og presentere billedlig, pedagogisk og med gjennomslag, slik at tilhørerne dine forstår, husker og reagerer slik du ønsker. Her gjennomgår vi detaljert og trinn for trinn hva du skal vise, hva du si og hva du skal gjøre for å få suksess. Du lærer gode innledninger, hvordan du gjør overbevisende presentasjoner, og hvor det hele krones med engasjerende avslutninger!

I denne leksjonen handler det om retorikk i et historisk tilbakeblikk. Vi ser nærmere på anerkjent teori som vi fortsatt bruker som praktiske verktøy. Dette er helt sentral kunnskap vi har arvet fra antikkens mestere, som danner et fundamentet for hvordan vi bygger opp presentasjoner, taler og innlegg den dag i dag. Praktisk, spennende og meget nyttig! 

I denne leksjonen ser vi nærmere på prestasjonsangst, det å ha frykt for å stå foran et publikum. Det er en angst vi alle kan kjenne på. Forskning viser at frykt for å reise seg opp og si noe i en forsamling er den mest vanlige og utbredte frykten vi har, som også kan oppstå når man skal presentere på nettet. Derfor er dette et viktig tema når man skal lære om virtuell presentasjonsteknikk. Hva som egentlig skjer, hvorfor det skjer, hvordan det oppleves og hvordan du kan ta tak det. Her får du en rekke helt konkrete verktøy som kan hjelpe deg med å mestre prestasjonsangst. Meget nyttig kunnskap å ha med seg! 

Tekniske muligheter

Avslutningsvis ser vi nærmere de tekniske utfordringene og mulighetene som finnes ved å gjennomføre nettbaserte møter og presentasjoner fra hjemmekontoret. Om alt fra programvare og nettverk, til kvaliteten på både bilde, lys, lyd og bakgrunn. Rett og slett det som må til å kunne fremstå profesjonelt og på en bra måte!

Individuell coaching og undervisning

I dette kurset er det inkludert en individuell samtale. Hensikten er å kunne coache og undervise deg individuelt. Her vil vi kunne diskutere situasjoner du opplever når du skal gjennomføre videobaserte presentasjoner og innlegg. Hvis du ønsker det, så kan du gjennomføre en presentasjon for oss, slik at du kan få praktiske tilbakemeldinger, råd og tips. Samtalen tas i forbindelse med webinarene, og du avtaler selv når det passer best å gjennomføre den.   

Eirik Petersen

Eirik Petersen er din foreleser på dette kurset.
Han har drevet med praktisk trening og utvikling av ledere og medarbeidere  i mer enn 30 år. 

Bakgrunn fra Handelshøyskolen BI, Næringsakademiet, Norges Eksportskole og Orklas Merkevareskole. Egen erfaring fra Oslo Lysverker, Canon, Ricoh, Scanox (Jotun), reklamebyrået Locomotiv, samt Institutt for salg og markedsføring.

Har siden 1995 vært timeforeleser på Handelshøyskolen BI, og er forfatter av fagbøkene «Nå dine salgsmål!» og «Key Account Management» på Universitetsforlaget. Medlem av Norsk faglitterær forfatter – og oversetterforening.

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker